Workshop: Minimal Forms of Shared Intentionality

Das Bild zeigt den Flyer der Tagung am 26. September © TU Dortmund

Am 26.-27.09.2022 findet im IBZ ein Workshop zum Thema "Minimal Forms of Shared Intentionality" statt.

On September 26th-27th, there will be a workshop about "Minimal Forms of Shared Intentionality" at the IBZ.

Venue:

International Meeting Center (IBZ)

Technical University of Dortmund

Emil-Figge-Straße 59

Organization:

Katja Crone, Stefano Vincini & Max Gab (TU Dortmund)

Programm of the Workshop:

Day 1, Monday, Sept. 26:

10:15 – 10:30 Katja Crone (TU Dortmund): Introduction

10:30 – 11:30 Elisabeth Pacherie (Institut Jean Nicod): Three complementary strategies for minimal forms of shared intentionality: their strengths and limitations

11:45 – 12:45 Judith Martens (University of Antwerp): Habits and second nature in minimal shared agency

12:45 – 14:30 Lunch break